Cardio

Blackbox

Blackbox is The Warehouse Gym’s Signature Class. A high-intensity, immersive multi-sensory experience using Skillmills, SkiErgs, and Floor Space. Based on high intensity aerobic exercises and plyometrics, expect to burn at least 500 calories in one session! Advisable for Beginners, intermediate and well-experienced members!

Available in: Jumeirah Park, Springs Souk, DIFC, Yas Bay, IBN Battuta

BoxFit

A 45 minute boxing bag and bodyweight workout using traditional boxing techniques, strikes, footwork and combinations. It is based on the training used for boxing so it includes skipping, boxing drills including footwork and abdominal workouts – all focusing on fitness and toning.

Available in: Al Quoz, Business Bay

Cycle

A 45-minute Indoor cycle is a cardiovascular group workout class where you pedal through hill climbs, speed up on seated flats all to the rhythm of the music. Warehouse Gym Cycle sessions are designed to provide you with the optimum in fat burning and strength building.

Available in: Jumeirah Park, DIFC, Yas Bay, IBN Battuta

Metcon

Short for metabolic conditioning, metcon describes a type of workout that most commonly combines strength and cardio conditioning, as well as both anaerobic and aerobic exercises. During a metcon workout, you moderately to intensely exert yourself for a prolonged amount of time.

Basically, these types of workouts help increase and optimize your body’s energy output. Common exercises of Metcon sessions include squats, deadlifts, lunges, pushups, rows, pull ups, burpees, planks and kettlebell swings.

Available in: Yas Bay

Zumba

We take the "work" out of workout, by mixing low-intensity and high-intensity moves for an interval-style, calorie-burning dance fitness party. Once the Latin and World rhythms take over, you'll see why Zumba®️ Fitness classes are often called exercise in disguise. It’s fun! It’s Zumba!

Available in: Jumeirah Park, IBN Battuta

Family Zumba

Family Zumba gives you and your family a chance to be active together while improving coordination & endurance while still burning loads of calories by mixing low-intensity and high-intensity moves for an interval-style, calorie-burning dance fitness party. Once the Latin and World rhythms take over, you'll see why Zumba®️ Fitness classes are often called exercise in disguise. It’s fun! It’s Zumba!

Available in: Jumeirah Park

Kids Boxing

Kids boxing is a class where expert coaches will train kids in technical aspects of boxing with core strengthening exercises. They will teach little ones the various skills needed in boxing and self-defense. Kids will develop boxing skills such as the correct form in throwing jabs, hooks, and uppercuts. Kids will learn basic boxing stance, basic footwork, and how to throw a punch while also gradually building up your stamina, strength, and endurance. Coaches will keep watch on your kids to ensure their safety at all times while learning an effective self-defense sport.

Available in: Jumeirah Park, Al Quoz

Teens Boxing

A 45 minute boxing bag and bodyweight workout using traditional boxing techniques, strikes, footwork and combinations. It is based on the training used for boxing so it includes skipping, boxing drills including footwork and abdominal workouts – all focusing on fitness and toning.

Available in: Jumeirah Park

Kids Fitness

Most of the physical activity should be aerobic, where kids use large muscles and continue for a period of time. Examples of aerobic activity are running, swimming, and dancing. School-age kids usually have brief bouts of moderate to strong physical activity alternating with light activity or rest throughout the day.

Available in: Jumeirah Park

Circuits

Circuits is a 45-minute HIIT & strength training combined using approximately 60% strength-based exercises and 40% cardiovascular. Usually a combination of six or more exercises performed with short rest periods between them for either a set number of repetitions or a prescribed amount of time. Circuits will usually involve 6-12 exercises and should be structured in a way that enables you keep performing the exercises with good technique and very short rest intervals.

Available in: Springs Souk, Business Bay, Yas Bay

Take a Class

05:30AM

METCON

Yas Bay

60mins

05:30 AM to 06:30 AM

06:00AM

CROSSFIT

Al Quoz

60mins

06:00 AM to 07:00 AM

06:00AM

GRIT

Al Quoz

60mins

06:00 AM to 07:00 AM

06:00AM

CYCLE

IBN Batuta

45mins

06:00 AM to 06:45 AM

06:00AM

BLACKBOX

Jumeirah Park Club House

60mins

06:00 AM to 07:00 AM

06:00AM

CROSSFIT

O14 Tower

60mins

06:00 AM to 07:00 AM

06:00AM

GRIT

Springs

60mins

06:00 AM to 07:00 AM

06:30AM

METCON

Yas Bay

60mins

06:30 AM to 07:30 AM

07:00AM

CROSSFIT

Al Quoz

60mins

07:00 AM to 08:00 AM

07:00AM

CROSSFIT

DIFC

60mins

07:00 AM to 08:00 AM

07:00AM

BLACKBOX

DIFC

60mins

07:00 AM to 08:00 AM

07:00AM

CROSSFIT

IBN Batuta

60mins

07:00 AM to 08:00 AM

07:00AM

BLACKBOX

IBN Batuta

60mins

07:00 AM to 08:00 AM

07:00AM

YOGA

Jumeirah Park Club House

45mins

07:00 AM to 07:45 AM

07:00AM

STRENGTH & CONDITIONING

O14 Tower

45mins

07:00 AM to 07:45 AM

07:15AM

GRIT

Al Quoz

60mins

07:15 AM to 08:15 AM

07:15AM

YOGA

IBN Batuta

45mins

07:15 AM to 08:00 AM

07:15AM

CYCLE

Jumeirah Park Club House

45mins

07:15 AM to 08:00 AM

07:15AM

GRIT

Springs

60mins

07:15 AM to 08:15 AM

08:00AM

YOGA

Jumeirah Park Club House

45mins

08:00 AM to 08:45 AM

08:00AM

ABS & GLUTES

Springs

45mins

08:00 AM to 08:45 AM

08:15AM

CYCLE

DIFC

45mins

08:15 AM to 09:00 AM

45mins

08:30 AM to 09:15 AM

08:30AM

STRENGTH & CONDITIONING

IBN Batuta

45mins

08:30 AM to 09:15 AM

08:30AM

GRIT

Springs

60mins

08:30 AM to 09:30 AM

09:00AM

METCON

Yas Bay

60mins

09:00 AM to 10:00 AM

09:00AM

GRIT

Jumeirah Park Club House

60mins

09:00 AM to 10:00 AM

09:00AM

BLACKBOX

Springs

60mins

09:00 AM to 10:00 AM

09:00AM

HATHA FLOW YOGA

Springs

45mins

09:00 AM to 09:45 AM

09:15AM

TRX

Jumeirah Park Club House

45mins

09:15 AM to 10:00 AM

09:30AM

CYCLE

Yas Bay

60mins

09:30 AM to 10:30 AM

09:30AM

ABS & GLUTES

IBN Batuta

45mins

09:30 AM to 10:15 AM

10:15AM

PILATES

Jumeirah Park Club House

45mins

10:15 AM to 11:00 AM

10:30AM

ZUMBA

IBN Batuta

45mins

10:30 AM to 11:15 AM

12:00PM

CROSSFIT

Al Quoz

60mins

12:00 PM to 01:00 PM

12:00PM

STRENGTH & CONDITIONING

O14 Tower

45mins

12:00 PM to 12:45 PM

45mins

12:30 PM to 01:15 PM

16:00PM

CIRCUITS

Yas Bay

60mins

04:00 PM to 05:00 PM

16:00PM

KIDS JIU JITSU 3-6 Y/O

Jumeirah Park Club House

60mins

04:00 PM to 05:00 PM

17:00PM

METCON

Yas Bay

60mins

05:00 PM to 06:00 PM

17:00PM

CROSSFIT

Al Quoz

60mins

05:00 PM to 06:00 PM

17:00PM

KIDS JIU JITSU 5-9YRS

Jumeirah Park Club House

60mins

05:00 PM to 06:00 PM

17:00PM

TEENS CIRCUITS (12+ YEARS)

Jumeirah Park Club House

45mins

05:00 PM to 05:45 PM

17:00PM

KIDS FITNESS

Khawaneej

45mins

05:00 PM to 05:45 PM

17:00PM

CROSSFIT

O14 Tower

60mins

05:00 PM to 06:00 PM

17:00PM

LADIES ABS & GLUTES

Khawaneej Ladies

45mins

05:00 PM to 05:45 PM

17:30PM

BLACKBOX

Yas Bay

60mins

05:30 PM to 06:30 PM

17:30PM

CROSSFIT

DIFC

60mins

05:30 PM to 06:30 PM

18:00PM

METCON

Yas Bay

60mins

06:00 PM to 07:00 PM

18:00PM

CYCLE

Yas Bay

60mins

06:00 PM to 07:00 PM

18:00PM

CROSSFIT

Al Quoz

60mins

06:00 PM to 07:00 PM

18:00PM

KIDS FITNESS

Jumeirah Park Club House

45mins

06:00 PM to 06:45 PM

18:00PM

CROSSFIT

Khawaneej

60mins

06:00 PM to 07:00 PM

18:00PM

BOXFIT

O14 Tower

45mins

06:00 PM to 06:45 PM

18:00PM

BLACKBOX

Springs

60mins

06:00 PM to 07:00 PM

18:30PM

CROSSFIT

DIFC

60mins

06:30 PM to 07:30 PM

18:30PM

BLACKBOX

DIFC

60mins

06:30 PM to 07:30 PM

18:30PM

CROSSFIT

IBN Batuta

60mins

06:30 PM to 07:30 PM

18:30PM

BLACKBOX

IBN Batuta

60mins

06:30 PM to 07:30 PM

18:30PM

BLACKBOX

Jumeirah Park Club House

60mins

06:30 PM to 07:30 PM

18:30PM

GRIT

Springs

60mins

06:30 PM to 07:30 PM

19:00PM

LADIES CIRCUITS

Yas Bay

60mins

07:00 PM to 08:00 PM

19:00PM

METCON

Yas Bay

60mins

07:00 PM to 08:00 PM

19:00PM

CROSSFIT

Al Quoz

60mins

07:00 PM to 08:00 PM

19:00PM

CROSSFIT

O14 Tower

60mins

07:00 PM to 08:00 PM

19:00PM

YOGA STRETCH

Springs

45mins

07:00 PM to 07:45 PM

19:15PM

LADIES CROSSFIT

Al Quoz

60mins

07:15 PM to 08:15 PM

19:30PM

BOXFIT

Al Quoz

45mins

07:30 PM to 08:15 PM

19:30PM

CYCLE

IBN Batuta

45mins

07:30 PM to 08:15 PM

19:30PM

CYCLE

Jumeirah Park Club House

45mins

07:30 PM to 08:15 PM

19:45PM

CYCLE

DIFC

45mins

07:45 PM to 08:30 PM

19:45PM

STRENGTH & CONDITIONING

IBN Batuta

45mins

07:45 PM to 08:30 PM