Our Classes

All About <span>Strength</span>

All About Strength


All About <span>Cardio</span>

All About Cardio


All About <span>Holistic</span>

All About Holistic


All About <span>Kids</span>

All About Kids

Take a Class

05:30AM

CYCLE

Yas Bay

60mins

05:30 AM to 06:30 AM

60mins

05:30 AM to 06:30 AM

06:00AM

CROSSFIT

Al Quoz

60mins

06:00 AM to 07:00 AM

06:00AM

ASSAULTED

Al Quoz

60mins

06:00 AM to 07:00 AM

06:00AM

GRIT

Jumeirah Park Club House

60mins

06:00 AM to 07:00 AM

06:00AM

CROSSFIT

O14 Tower

60mins

06:00 AM to 07:00 AM

06:00AM

STRENGTH & CONDITIONING

IBN Batuta

45mins

06:00 AM to 06:45 AM

06:30AM

METCON

Yas Bay

60mins

06:30 AM to 07:30 AM

07:00AM

CROSSFIT

Al Quoz

60mins

07:00 AM to 08:00 AM

07:00AM

CROSSFIT FOUNDATION

Al Quoz

60mins

07:00 AM to 08:00 AM

07:00AM

CROSSFIT

DIFC

60mins

07:00 AM to 08:00 AM

07:00AM

40 HARD

DIFC

60mins

07:00 AM to 08:00 AM

07:00AM

BLACKBOX

Springs

60mins

07:00 AM to 08:00 AM

07:00AM

STRENGTH & CONDITIONING

O14 Tower

45mins

07:00 AM to 07:45 AM

07:00AM

BLACKBOX

IBN Batuta

60mins

07:00 AM to 08:00 AM

07:00AM

CROSSFIT

IBN Batuta

60mins

07:00 AM to 08:00 AM

07:00AM

BLACKBOX

Jumeirah Park Club House

60mins

07:00 AM to 08:00 AM

07:15AM

ASSAULTED

Al Quoz

60mins

07:15 AM to 08:15 AM

07:15AM

GRIT

Jumeirah Park Club House

60mins

07:15 AM to 08:15 AM

08:00AM

METCON

Yas Bay

60mins

08:00 AM to 09:00 AM

08:00AM

YOGA FLOW

Springs

45mins

08:00 AM to 08:45 AM

08:00AM

TRX

Springs

45mins

08:00 AM to 08:45 AM

08:15AM

ABS & GLUTES

DIFC

45mins

08:15 AM to 09:00 AM

08:15AM

BLACKBOX

Springs

60mins

08:15 AM to 09:15 AM

08:30AM

ASSAULTED

Al Quoz

60mins

08:30 AM to 09:30 AM

08:30AM

GRIT

Jumeirah Park Club House

60mins

08:30 AM to 09:30 AM

08:30AM

STRENGTH & CONDITIONING

IBN Batuta

45mins

08:30 AM to 09:15 AM

08:30AM

ABS & GLUTES

IBN Batuta

45mins

08:30 AM to 09:15 AM

09:00AM

HIBB

Yas Bay

60mins

09:00 AM to 10:00 AM

09:00AM

YOGA STRETCH

Springs

45mins

09:00 AM to 09:45 AM

09:00AM

CYCLE

Jumeirah Park Club House

45mins

09:00 AM to 09:45 AM

45mins

09:30 AM to 10:15 AM

09:30AM

BLACKBOX

IBN Batuta

60mins

09:30 AM to 10:30 AM

10:00AM

BLACKBOX

Jumeirah Park Club House

60mins

10:00 AM to 11:00 AM

11:30AM

ZUMBA

Jumeirah Park Club House

45mins

11:30 AM to 12:15 PM

12:00PM

BOXFIT

O14 Tower

45mins

12:00 PM to 12:45 PM

60mins

04:00 PM to 05:00 PM

17:00PM

CROSSFIT

Al Quoz

60mins

05:00 PM to 06:00 PM

17:00PM

KIDS BOXING (6-11)

Jumeirah Park Club House

45mins

05:00 PM to 05:45 PM

17:00PM

CROSSFIT

O14 Tower

60mins

05:00 PM to 06:00 PM

17:00PM

KIDS FITNESS

Khawaneej

60mins

05:00 PM to 06:00 PM

17:00PM

STRENGTH & CONDITIONING

Khawaneej Ladies

45mins

05:00 PM to 05:45 PM

17:00PM

BLACKBOX

Yas Bay

60mins

05:00 PM to 06:00 PM

17:00PM

KIDS FITNESS

Springs

60mins

05:00 PM to 06:00 PM

17:30PM

CYCLE

Yas Bay

60mins

05:30 PM to 06:30 PM

17:30PM

CROSSFIT

DIFC

60mins

05:30 PM to 06:30 PM

17:30PM

ZUMBA

Jumeirah Park Club House

45mins

05:30 PM to 06:15 PM

18:00PM

HIBB

Yas Bay

60mins

06:00 PM to 07:00 PM

18:00PM

LADIES BLACKBOX

Yas Bay

60mins

06:00 PM to 07:00 PM

18:00PM

CROSSFIT

Al Quoz

60mins

06:00 PM to 07:00 PM

18:00PM

KIDS DANCE

Jumeirah Park Club House

45mins

06:00 PM to 06:45 PM

18:00PM

BLACKBOX

Springs

60mins

06:00 PM to 07:00 PM

18:00PM

STRENGTH & CONDITIONING

O14 Tower

45mins

06:00 PM to 06:45 PM

18:00PM

CROSSFIT

Khawaneej

60mins

06:00 PM to 07:00 PM

18:00PM

CROSSFIT FOUNDATION

Al Quoz

60mins

06:00 PM to 07:00 PM

18:30PM

CROSSFIT

DIFC

60mins

06:30 PM to 07:30 PM

18:30PM

40 HARD

DIFC

60mins

06:30 PM to 07:30 PM

18:30PM

CYCLE

Jumeirah Park Club House

45mins

06:30 PM to 07:15 PM

18:30PM

GRIT

Jumeirah Park Club House

60mins

06:30 PM to 07:30 PM

18:30PM

PILATES

Springs

45mins

06:30 PM to 07:15 PM

18:30PM

STRENGTH & CONDITIONING

IBN Batuta

45mins

06:30 PM to 07:15 PM

18:30PM

BLACKBOX

IBN Batuta

60mins

06:30 PM to 07:30 PM

19:00PM

METCON

Yas Bay

60mins

07:00 PM to 08:00 PM

19:00PM

CROSSFIT

Al Quoz

60mins

07:00 PM to 08:00 PM

19:00PM

CROSSFIT

O14 Tower

60mins

07:00 PM to 08:00 PM

19:15PM

LADIES CROSSFIT

Al Quoz

60mins

07:15 PM to 08:15 PM

45mins

07:15 PM to 08:00 PM

19:30PM

BLACKBOX

Jumeirah Park Club House

60mins

07:30 PM to 08:30 PM

19:30PM

ZUMBA

IBN Batuta

45mins

07:30 PM to 08:15 PM

19:45PM

ABS & GLUTES

DIFC

45mins

07:45 PM to 08:30 PM

19:45PM

BOXFIT

IBN Batuta

45mins

07:45 PM to 08:30 PM

19:45PM

CROSSFIT

IBN Batuta

60mins

07:45 PM to 08:45 PM